Om mig

Läs mer om mig och min verksamhet

Mostafa Hosseini leg. psykolog

Mitt namn är Mostafa Hosseini och jag arbetar som leg. psykolog. Jag är utbildad vid Göteborgs Universitet. Tidigare har jag arbetat på Rädda Barnen med utbildning i ämnet kris och trauma samt med psykologisk behandling inom psyktrin och primärvården. Idag bedriver jag min privata psykoterapimottagning på Postgatan 8 A i Göteborg där jag erbjuder psykoterapi till vuxna och jag håller utbildningar och föreläsningar över hela landet. Vid sidan av min privata verksamhet så har jag även en anställning som doktorand vid Göteborg Universitet.

Jag har ett stort engagemang för att möta människor där de befinner sig för att gemensamt kunna hitta en väg framåt. Jag intresserat mig för existentiella frågeställningar och de stora frågorna om vad det innebär att vara människa, de frågor som vi alla delar och förhåller oss till. Det kan gälla frågor om meningsfullhet, om döden och om vad ett liv väl levt kan innehålla. Jag har en stark tilltro till samtalets inneboende möjligheter till förändring och att det genom psykoterapi går att arbeta fram nya sätt att förhålla sig till sig själv och sin värld. Om du är intresserad av att gå i psykoterapi är du välkommen att kontakta mig.

Bild på Psykolog Mostafa Hosseini rakt framifrån med stark kontrastbelysning med solljus.

Denna webbplats använder cookies. Du behöver acceptera cookies för att använda webbplatsen korrekt. Läs mer på vår integritetspolicy.

Boka tid

Fyll i formuläret nedan så återkommer jag till dig inom kort.